Шинмуо Масуно «Спіймай дзен життя. Японські практики, що ведуть до спокою та радості»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
  • Світовий бестселер
  • Життя у стилі дзен
  • Поради просвітленого монаха
Втомилися від повсякденного стресу? Відчуваєте, як індикатор енергії падає до мінусової позначки, а гармонія та спокій досі не віднайдені? Стоп! Зупиніться. Вдих-видих. Час жити просто. У своїй книжці дзенський монах Шинмйо Масуно пропонує прості й практичні поради стосовно того, як жити повнішим і щасливішим життям. Автор закликає прибрати з нього увесь мотлох і акцентує увагу на мінімалізмі, поєднуючи мудрість століть із сучасністю. Створіть свій невеличкий сад, милуйтеся заходом сонця, не бійтеся труднощів і роботи, вчіться відпускати, упорядкуйте власне житло, не забувайте про вдячність… Гармонія — у простих речах. Авжеж, ви чули все це вже купу разів, проте ще раз нагадати собі ці істини, ба навіть відкрити їх наново, точно не завадить!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.