Гілберт Деніел «Спотикаючись об щастя. Позитивна психология»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Ми все життя плануємо щастя в майбутньому часі. Уявляємо, як придбаємо нову квартиру чи нарешті відвідаємо Париж. Мріємо про ідеальні стосунки та блискучу кар’єру. Тоді чому ж, отримуючи бажане, ми не відчуваємо задоволення? У чому проблема? Насправді ми нічого не знаємо про те, що таке щастя і що робить нас по-справжньому щасливими. На відміну від професора Деніела Ґілберта, засновника наукового напряму «щастязнавства». Він переконаний, що головна проблема — у безкінечному плануванні та невідповідності мрій реальності. Насолоджуватися життям необхідно не завтра, а сьогодні. Спираючись на теорії й факти з психології, когнітивної неврології та філософії, автор розбирає феномен щастя на атоми. Годі дивитися навсібіч, чекаючи на появу чогось особливого! Справжнє щастя — у нас під ногами.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.