Браун Брене «Стань сильнішим»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Як «прочитати» власні емоції, навчитися обговорювати їх із близькими? Як реагувати на критику щодо себе? Як звестися на ноги після поразки для другого шансу? «Стань сильнішим» — книга про те, як знайти в собі мотивацію та сили пережити життєві негаразди й втрати. Бестселер за версією «The New York Times», який вже понад рік залишається однією з найпопулярніших книг з психології за рейтингом «Amazon». Техаський гумор і відвертість, що дозволяють Брене достукатися до зневірених сердець, також зробили популярними її публічні виступи: відеодоповідь письменниці про вразливість на щорічній Американській інтелектуальній конференції TED стала п’ятою у світі за популярністю серед виступів президентів та нобелівських лауреатів, зібравши більше ніж 25 мільйонів переглядів. Жінка, яка пережила болісне розлучення, чи менеджер після невдалого проекту — немає різниці, боретеся ви з особистими чи професійними труднощами. Після падіння необхідно підніматися. Важливо лише одне: не ховати в собі біль невдачі в очікуванні емоційного вибуху, депресії чи хвороби, а отримати знання про свої почуття. Вони стануть основою нових, кращих стосунків. Розпізнати свої емоції, проаналізувати, що у ваших думках є правдою, а що вигадками та припущеннями, — і написати нове, щасливе закінчення власної історії. Брене Браун вважає: найкращий психолог, який дасть лад вашому життю, — це ви самі! Брене Браун — американська письменниця й психолог, професор Х’юстонського університету, яка вивчає проблеми сорому та вразливості.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.