Хей Луїза «Станьте щасливими за 21 день»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Для формування нової звички потрібен місяць. А стати щасливими можна лише за 21 день. Досить просто… зазирнути в дзеркало. І полюбити власне відображення! Сказати йому (собі) кілька приємних слів, компліментів, подарувати усмішку. Дуже важливо «надсилати» собі коротенькі позитивні меседжі щодня. Три тижні накопичення любові й поваги до себе — один із найприємніших подарунків, який ви можете собі зробити. А ще ви нарешті:
  • відпустите минуле та зміцните самооцінку;
  • приборкаєте внутрішнього критика й полюбите дитину всередині себе;
  • забудете про гнів і подолаєте страх;
  • полюбите своє тіло й пробачите образи;
  • позбавитеся стресу та навчитеся вдячності тощо.
Про автора: Луїза Хей — американська письменниця, авторка мотиваційних бестселерів, засновниця видавничої компанії Hay House та благодійної організації Hay Foundation. У світі продано понад 50 мільйонів її книжок, більшість із них внесено до списку 50 найкращих публікацій про самодопомогу. Луїза Хей уже давно стала знаковою постаттю у сфері самопізнання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.