Стороні Міту «Стресостійкість»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Надмір інформації з різних гаджетів, багатозадачність, дедлайни, існування в умовах пандемії та ізоляції – як впоратись з невгамовним стресом у цьому шаленому світі? Міту Стороні глибоко дослідила це питання і знайшла шлях до подолання стресу, пояснюючи його механізм на рівні нервової, гормональної, імунної системи. І її книжка – своєрідна інструкція як зберігати спокій і покращити своє життя. Це практичні поради, як протистояти стресу за допомогою зміни харчування, фізичної активності, сну, роботи над емоціями, медитації, сеансів масажу і навіть комп’ютерних ігор. Будь-який маленький крок наблизить до стресостійкості. Міту Стороні, MD, PhD – кандидатка медичних наук, нейробіолог, офтальмолог-хірург, викладачка йоги. Здобула медичну освіту в Кембриджському університеті, захистила кандидатську працю в галузі нейроофтальмології, проводила дослідження в цій галузі у науково-дослідному колективі Національної клініки неврології і нейрохірургії у Лондоні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.