Рендал Рей «Сучасна теорія грошей»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Книжка відомого американського економіста Рендала Рея ґрунтовно розкриває сучасну теорію грошей, розуміння якої може кардинально змінити ваш погляд на економіку.

ТЕМАТИКА

Макроекономіка, фінанси, історія, політологія, соціологія.

ПРО КНИЖКУ

Сучасна теорія грошей є логічною альтернативою традиційним поглядам на макроекономіку. На противагу загальноприйнятим уявленням про грошово-кредитну та фіскальну політику, ця книжка допоможе по-новому поглянути на процес створення грошових систем і на роль, яку гроші відіграють у різних режимах валютного курсу. Автор також детально пояснює, чому приховування справжніх джерел походження державних коштів стримує розвиток демократичного суспільства і перешкоджає забезпеченню інтересів громадськості.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Книжка буде цікава насамперед фінансистам, економістам, політикам, однак викладені в посібнику ідеї доступні для широкого кола читачів.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Цей посібник заповнює прогалину між формалізованим академічним поданням ідей сучасної теорії грошей і підходом блогерів. Рендал Рей починає з базових принципів і підводить до теорії, як насправді працюють гроші. Чітка й проста форма викладу дає широкому колу читачів ґрунтовне розуміння теорії та природи грошей, а довідкова інформація й огляди досліджень, подані в окремих блоках, підкріплюють теоретичні знання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.