Бланк Стив «Священна книга стартапера. Як збудувати успішну компанію»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Стартап — це не зменшена версія великих компаній. Насправді це унікальна форма бізнесу, яка потребує власних підходів до планування й запуску продуктів. Бізнес-експерт Стів Бланк, чию методику викладають у таких найбільших університетах світу, як Берклі та Стенфорд, та підприємець Боб Дорф пропонують детальну покрокову інструкцію, як перетворити ідею стартапу на дієвий та прибутковий бізнес. Книжка для всіх, хто цікавиться чи вже займається бізнесом, хоче перевірити та вдосконалити бізнес- процеси або побудувати бізнес з нуля. Це книга, де стартапер знайде відповідь на всі питання. У ній є практичні поради, детальні схеми, чеклісти, щоб перевірити, чи запрацює ваша ідея, знайти потенційних клієнтів для стартапу та навчитися просувати свій продукт як офлайн, так і онлайн.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.