Шарма Робін «Святий, Серфінгіст і Директор. Дивовижна історія про те, як можна жити за покликом серця»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
"Святий, Серфінгіст і Директор" - ще одна чудова книга Робіна Шарми, яка буде корисною всім, хто прагне до більш досконалого й осмисленого життя. Написана у формі захоплюючої і зворушливої історії, ця книга - вдале поєднання глибокої мудрості та практичних уроків, які допоможуть перетворити страхи на свободу, а помилки - на мудрість, вивільнити свої справжні обдарування й осягнути своє призначення. Джек Валентайн, якого непокоїть відчуття власної недосконалості, вирушає на пошуки мудрості, щоб стати щасливішим, покращити здоров’я і змінити власне життя на краще. Завдяки знайомству із трьома дивовижними вчителями він дізнається про могутню філософію, здатну змінювати реальність і долю людини. "Ця книга торкнеться і змінить життя багатьох людей," - Джон Грей, автор бестселера "Чоловіки з Марса, жінки з Венери"

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.