Мандзяк Виктор «Тренер дозволяє! 50 міфів про схуднення»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Пiв мiльйона пiдписникiв у мережi «Фейсбук», понад 200 тисяч — в Інстаграмi! Вiктор Мандзяк — вiдомий фiтнес-блогер, професiйний тренер. Разом зi своєю командою допоміг набути бажаних форм 10 тисячам українців та українок. Популяризатор здорового схуднення, руйнiвник мiфiв, тренер Вiктор учить передусiм мислити струнко, а сiдницi пiдтягнуться! Уявiть собі: солоденьке — можна. Шоколад, фастфуд, морозиво? Тренер дозволяє! Чогось бiльше, чогось менше. Можна солити страви, їсти по-людськи, а не пташиними порціями й навiть запивати все водою. Монодієти, харчування сонячним промiнням чи що там ще вихваляють фiтнес-б(л)огинi — це не про схуднення! 50 мiфiв, що заважають позбутися черевця та бокiв, будуть зруйнованi, а об’єми талії та стегон — зменшенi. Хотiти схуднути не соромно. Соромно вiрити побрехенькам про злi цукерки та пiдступнi вуглеводи. Готовi дізнатися, чому популярнi дієти не спрацювали? І не ховайте далеко вузькі джинси, що їх придбали для стрункішої версії себе…
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.