Мате Габор, Ньюфелд Гордон «Тримайтеся за своїх дітей»

Комплектація книг Смакі 1 робочий день!

Опис
Ця книга, написана доктором Гордоном Ньюфелдом і Габором Мате, розповідає про ключову роль стосунків між дітьми та тими, хто несе за них відповідальність, а також про руйнівний вплив конкуруючих прив’язаностей із однолітками в сучасному суспільстві. Однак це набагато більше, ніж книга про орієнтацію на однолітків: йдеться про батьківство з урахуванням стосунків. Ця книга повертає батькам їхню природну інтуїцію, протистоїть таким руйнівним методам як тайм-аути і використання значимих для дитини речей проти неї. Адже керуючись цими порадами, багато батьків вже зрозуміли, що вони дуже добре працюють в короткій перспективі, але завдають величезної шкоди стосункам. Пропонуючи ефективні стратегії збереження та відновлення стосунків дитини з батьками, ця книга пропонує нові природні альтернативи сучасним надуманим методам контролю поведінки. Зміст книги відгукнеться батькам дітей будь-якого віку, починаючи від немовлят і закінчуючи дорослими дітьми. Читачі часто зауважують, скільки труднощів і плутанини вони могли б уникнути, якби цей матеріал був їм доступний із самого початку. Оригінальне видання вийшло у 2004 році, безпосередньо перед появою Facebook та інших соціальних медіа. Озираючись назад, можна побачити, на скільки влучно книга передбачила, але не могла повністю уявити вплив цифрової революції. В 2013 році книга була видана з додатковими розділами про виховання дітей у цифровому світі. У прикладах, наведених авторами, в основному йдеться про підлітків, але, безумовно, сам підхід можна застосувати до дітей будь-якого віку. Тому, чим раніше батьки ознайомляться з книгою, тим імовірніше вони зможуть уникнути помилок, про які потім доведеться шкодувати, і для вирішення яких потрібно більше сил і часу. Головна перевага книги в тому, що автори не тільки описують проблему, а й пропонують ефективні стратегії та підходи до налагодження і збереження взаємин між батьками і дитиною. Це – довгоочікувана альтернатива багатьом книгам і публікаціям про батьківство, які пропагують застосовувати до дітей поведінкові техніки контролю, що нагадують дресирування. Оригінальна книга стала національним бестселером протягом декількох тижнів. Відтоді вона була перекладена більш ніж десятьма мовами. Українською книга видається вперше.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.