Норденген Кайя «Твій мозок - суперзірка: використовуй на повну!»

Комплектація книг К.Fund booкs 1 робочий день!

Опис
Ваш мозок робить вас тим, хто ви є. Він дозволяє спілкуватися з іншими людьми, від найпростіших повідомлень і до тонкої іронії. Він змушує вас закохуватися і зберігає дитячі спогади. Він постійно вчиться і стає все більш складним. Але мозок може схиляти вас до поганих вчинків і неправильного вибору, винагороджуючи різні залежності. • Науково-популярний бестселер Норвегії 2016 • Видано в 17 країнах • Видано українською мовою за підтримки NORLA Автор книги Кайя Норденг - лікар-невролог, доктор медичних наук і популярний спікер. У своїй книзі вона жваво і захоплююче розкриває таємниці сірої речовини і допомагає читачеві зробити зі свого мозку справжню суперзірку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.