Келлі Том «Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис
Український переклад книги «Творча впевненість» у співпраці із компаніями ZEO Alliance та Yes&Design. Видання присвячене дизайн-мисленню – методу, який передові компанії з усього світу вже багато років використовують для створення інновацій. Інноватика й творчість нині є цілком визнаними рушіями успіху в діловому світі – й чи не найціннішими якостями лідерів сьогодення. Та більшість із нас схильна лишати творчі лаври тим, кого заведено вважати «творчими людьми», ‒ фаховим художникам, скульпторам, дизайнерам чи письменникам. Ми забуваємо, що в дитинстві усі були творчими. Цією книгою брати Келлі нагадують нам, що в кожного з нас є вартісні думки й ідеї. Вони пояснюють на прикладах, що творчість – це спосіб мислення, настрій, проактивний підхід до пошуку нових рішень.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.