Дені Мадлен «Управління гнівом: як реагувати на дитячі істерики»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис
Під керівництвом всесвітньо відомої психологині Мадлен Дені, батьки, вихователі та всі небайдужі починають по-новому спілкуватися із дітьми. Не припиняти істерики, не карати, а розбирати ситуації та допомагати дитині справлятися зі своїми почуттями.
  • Книжка не просто вчить, як налагодити стосунки з дитиною чи справитися з примхами і капризами, але також допомагає пересвідчитися: все добре, у всіх так, я не один хвилююся, моя дитина теж переживає ці емоції.
  • Це справжній гід для батьків! Якщо знати про етапи емоційного розвитку дітей, все стає простішим і зрозумілішим. Розділи побудовані таким чином, щоб батьки могли послідовно спостерігати за змінами відповідно до віку.
  • Мадлен Дені — французький психолог і педагог. Її методики виховання повністю перевернули традиційний підхід до навчання і виховання, адже Мадлен не поспішає лаяти дитину, а закликає для початку встановити, чому малюк вередує.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.