Сунім Гемін «Усе побачиш, коли пригальмуєш»

Комплектація книг Snowdrop 1 робочий день!

Опис
• Книга відомого корейського філософа дзен-будиста Геміна Суніма, який спершу давав поради в Twitter, здобув багатомільйонну прихильність у світі. • Продано понад 3 мільйони копій книги у світі. • В Україні автор друкується вперше. Немає сил бігти зі швидкістю, яку диктує світ сьогодні. Та що там бігти — немає сил, щоб просто йти... Тому сповільни крок і відкрий для себе новий світ. Не потрібно бігти, встигати і прискорюватися — потрібно взяти в руки ці правила з усвідомленості і прочитати — до останньої сторінки. Автор Гемін Сунім — відомий буддист. У своїй книзі він розповідає, як не потрапити в пастки повсякденності і знайти свій шлях до душевної рівноваги. Автор ілюстрацій — корейський художник Янґ Чул Лі. Яскравий і незабутній стиль приніс художнику світове визнання. Ця книга навчить глибшого розуміння і співчуття не тільки до самого себе, а й до ближнього.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.