Розін Марк «Успіх без стратегії»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Людина повинна мати стратегію й суворо її дотримуватися. Ця догма вкладається в голови менеджерів усього світу викладачами вишів і бізнес-шкіл, а також книгами та діловими журналами. Та чи завжди стратегічний підхід спрацьовує? Чи може гнучкий «опортуністичний» підхід до управління бути ефективнішим? Марк Розін, консультант із 20-річним стажем, ділиться не лише своїми спостереженнями за спробами впровадження західного, стратегічного підходу до управління, але й показує, що «опортуністичний» підхід, що заснований на гнучкості та використанні несподіваних можливостей, почасти краще працює у російських умовах. Автор описує ефективні управлінські технології, які застосовує керівник-«опортуніст» під час створення організаційної структури, організації праці, мотивування, оцінки та задля розвитку підлеглих.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.