Пенман Денні «Усвідомленість. Як знайти гармонію в нашому шаленому світі»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Практика усвідомленості на Заході давно рятує мільйони людей від хронічного стресу і депресії, чи не найпоширеніших недуг сучасного світу. Сьогодні і в Україні вона стрімко стає популярною. Одним із фундаторів «терапії усвідомленості» є професор Марк Вільямс. Разом із доктором Денні Пенманом вони створили цю книжку. Це насправді практика. Це спосіб життя, а не просто гарна ідея, хитромудрий прийом або данина моді. Їй уже тисячі років. Про цю практику часто говорять як про «серце буддистської медитації», хоча її сутність, що стосується уваги та усвідомлення, насправді універсальна. Оскільки це практика, її застосування — це процес, який із часом розширюється й поглиблюється. Найкраще буде, якщо ви дасте собі обіцянку неухильно дотримуватися запропонованої програми, але водночас будете ставитися до цього як до гри і намагатиметеся зробити кожен момент легким та невимушеним.
Денні Пенман — доктор біохімії, науковий журналіст. Постійний автор The Daily Mail, працював у BBC, New Scientist і the Independent. Веде популярні колонки в цих виданнях. Mарк Вільямс — британський учений, професор клінічної психології Оксфордського університету. Один із розробників MBCT (mindfulness-based cognitive therapy) — техніки когнітивної терапії, що ґрунтується на усвідомленості. Вільямс пропагує ідею про те, що один з найефективніших інструментів MBCT — усвідомлена медитація. Протягом декількох років Марк спільно зі своїми колегами вивчав вплив усвідомленої медитації на психіку для профілактики рецидивів депресії. Учені довели: 10–20 хвилин на день, присвячені усвідомленості, можуть бути ефективнішими від пачки антидепресантів. Національний інститут клінічних досліджень Великобританії рекомендував MBCT як засіб первинного лікування та профілактики рецидивів депресії. Тепер Марк і його колеги вивчають те, як техніка MBCT може бути використана для допомоги людям із суїцидальними нахилами.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.