Берг Б. «Віддавати, щоб отримувати. Маленька історія про велику бізнес-ідею»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
До уваги читачів історія амбіційного молодика на ім'я Джо, який, прагнучи успіху, робить усе, здавалося б, для цього необхідне. Та попри всі свої зусилля Джо дедалі частіше відчуває, що чим тяжче він працює, тим більш віддаленими здаються його цілі. Одного дня, вкрай потребуючи укласти важливу угоду наприкінці невдалого кварталу, він просить поради у легендарного консультанта - загадкового Піндара, якого віддані послідовники кличуть просто Головою. Впродовж наступного тижня Піндар знайомить Джо з кількома успішними "давцями", які навчають його, як відкритися силі віддавання. Ця книга - філософія бізнесу, заснована на гуманності та людяному відношенні. Вона вчить тому, що бізнес не обов'язково повинен бути жорстким та безпощадним, але може приносити задоволення вам та людям, які вас оточують.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.