Котлер С. «Викрадачі вогню. Таємна революція змінених станів»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис
Це книжка про тиху, майже непомітну, революцію людських можливостей, прометеївське повстання. Автори переконують, що ми є «свідками вибуху, зростання руху, спрямованого на штурм небес і викрадення вогню», що ми живемо в епоху демократизації змінених станів, коли вперше в історії, завдяки досягненням науки та проривним технологіям, можливості, раніше доступні лише привілейованій меншості або відчайдухам, може відкрити для себе практично будь-хто. Вони зібрали історії людей, спільнот та організацій, які успішно полюють за цими станами і відкривають знання про них іншим. Герої книжки — античні філософи та пророки, хіппі та агенти спецслужб, інженери, які вживають мікродози психоделіків, військові, які їздять на медитаційні ретрити, бізнесмени, які відриваються на фестивалі в пустелі та трейдери з Уолл-стрит, які імплантують у мозок електроди. Усіх їх об’єднує прагнення «зазирнути за хмари» — давня мрія людства, до здійснення якої ми підійшли ближче, ніж будь-коли в історії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.