Канапари Крейг «Виспані та щасливі. Легкий шлях до здорового сну для немовлят,малюків і батьків»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Що спільного в матеріводиначок із подружжями, у будівельників з айтішниками, менеджерами, дизайнерами, викладачами й перекладачами?.. Любов до своєї малечі та бажання дати їй тільки найкраще. А ще... проблеми з дитячим сном. Здоровий сон маляти — справа не на одну ніч, навіть для батьківпедіатрів. Потрібно облаштувати комфортне місце для сну, подбати про біоритми дитини та, головне, не обтяжувати її надмірною тривожністю. Ця книжка стане підручною для матерів, які втомилися від нічних годувань та криків немовляти, і для батьків найістеричніших під час укладання тодлерів і дошкільнят, чиї виснажливі кошмари заважають відпочинку всіх домівців. Швидко засинати, міцно спати, прокидатися щасливою — ваша дитина справді готова до цього. А ви готові?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.