Кехейн Адам «Взаємодія з ворогом. Як працювати з людьми, які не викликають ні довіри, ні симпатій.»

Комплектація книг Лабораторія 1 робочий день!

Опис
Мабуть, всім знайома ситуація, коли потрібно розв’язувати певну проблему, але залучені у цей процес люди мають цілковито різні бачення подальших дій. Рішення затягується, робота стоїть на місці, переговори займають години, дні, тижні… Адам Кехейн допомагає примирити сторони конфліктної ситуації. Він пропонує дуже чіткий план дій щодо того, як можна співпрацювати з кимось особисто тобі неприємним та кардинально інакшим. Його методика дозволить легко уникати неприємних моментів вдома, на роботі й у повсякденному житті та досягати поставлених цілей. Автор книжки має досвід консультацій щодо розв’язання надскладних міжнародних питань, тож він точно допоможе впоратися з менш заплутаними і не такими затягнутими в часі проблемами.
Про автора Адам Кехейн — провідний фасилітатор з досвідом роботи у понад 50 країнах світу з представниками різних професій, від держслужбовців і політиків до бізнесменів і навіть митців. Очолює міжнародну консалтингову компанію Reos Partners, яка займається процесом вирішення складних конфліктних ситуацій.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.