Сухенко Тамара «Як обрати професію майбутнього: посібник з профорієнтації для молоді віком від 13 до 80»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Цей методичний посібник є результатом восьмирічного досвіду консультування та тренінгів з профорієнтації. У ньому пропонується покроковий алгоритм, який дозволяє прийняти більш усвідомлене рішення щодо вибору професії. Виконання завдань та розмірковування над запитаннями дозволяють розширити знання про себе і про світ професій, шукаючи відповіді і всередині себе, і в зовнішньому світі.   У наш динамічний час термін життя професій скорочується, деякі швидко зникають, нові виникають. Експерти пророкують, що навіть саме поняття «професія» в майбутньому зникне. Автор пропонує читачеві не тільки спостерігати за цими змінами, але й творити їх — створювати свою професію, скориставшись наведеними формулами.   Ця книжка стане у нагоді підліткам, студентам, психологам, освітянам, батькам, спеціалістам центрів зайнятості, а також усім тим, для кого є актуальним питання зміни професії або напряму діяльності. Видання може використовуватися і як посібник для самостійної роботи, і як методичний матеріал до тренінгу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.