Танненбаум Роберт «Як обрати стиль лідерства»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис

Четверту книжку серії — «Як обрати стиль лідерства» — написали Роберт Танненбаум та Воррен Шмідт, відомі професори та консультанти з питань психології

Ви – бос. Чи варто вам усі рішення ухвалювати одноосібно? Чи, може, спершу обирати стратегію, а потім переконувати колег у правильності своїх ідей? Обговорювати все з підлеглими, але остаточний висновок залишати за собою, чи доручати вирішення проблем своїй команді? Кожен підхід в управлінні має свої переваги та недоліки.

Книжка «Як обрати стиль лідерства» аналізує різні моделі менеджменту, показує зразки лідерської поведінки і допомагає обрати саме той стиль керування, який буде доречним у конкретній ситуації та забезпечить ефективне досягнення бажаних цілей.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.