Войджіцкі Естер «Як виховати надуспішних людей»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Успішність виховують із пелюшок. Від народження малюка батьки дбають про його щастя й добробут, сповна відповідають за прищеплення дітворі навичок, які допоможуть досягти успіху. Американська журналістка, педагог і матір трьох щасливих доньок уклала систему цінностей TRICK — інструкцію з виховання дітлахів, розвитку їхніх здібностей і реалізації життєвої мети, вдало випробувала її на своїх дітях і учнях, щиро сподіваючись, що і ви почуєте її. Про відповідальне батьківство, дитячу незалежність, добробут Усесвіту і дитину як дзеркало родини — у книзі, яка допомагає, надихає, розвиває батьківство, учить любити дітей і життя. Для батьків і тих, хто хоче ними стати, дідусів і бабусь, педагогів, вихователів, гувернанток, дитячих психологів, усіх, хто живе і працює з малюками.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.