Карнегі Дейл «Як здобувати друзів і впливати на людей»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Не критикуй, не засуджуй і не скаржся! У світовому бестселері Дейла Карнегі йдеться про надзвичайно складні речі - успіх у бізнесі, кар'єрі, міцний шлюб, довіру і дружбу - простими і доступними словами. Ці нескладні рекомендації виявилися найбільш дієвими у критичних життєвих обставинах, тож обов'язково стануть вам у пригоді. У цій книзі ви знайдете лише перевірені часом поради Дейла Карнегі, які допомогли незліченній кількості людей досягти неабиякого успіху у бізнесі та особистому житті. Один з найбільш новаторських і позачасових бестселерів Дейла Карнегі "Як здобувати друзів і впливати на людей", розповість вам про:
  • Шість способів, як сподобатися людям;
  • Дванадцять способів, як змусити людей думати як ви;
  • Дев'ять способів, як змінити людей, не образивши їх;
Про це та набагато більше у книзі "Як здобувати друзів і впливати на людей"! Досягніть свого максимального потенціалу! Неймовірно складне та проблематичне XXI століття. Як залишатися у цьому столітті Людиною? Як допомогти близьким та рідним людям? Як розібратися в собі? На ці та багато інших запитань ви знайдете відповіді в книзі Дейла Карнегі, всесвітньо відомого американського спеціаліста у сфері людських відносин! Дейл Карнегі - американський психолог, лектор, педагог, письменник та оратор-мотиватор. Один із творців теорії спілкування, перевівши наукові розробки психологів того часу в практичну область, та розробив власну концепцію безконфліктного спілкування. Заснував курси по самовдосконаленню, навичкам ефективного спілкування та інші

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.