Грей Джон «За межами Марса та Венери. Магія стосунків у бурхливому сьогоденні»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Перша книжка автора входить у шістку найвпливовіших книжок другої половини ХХ століття! «За межами Марса та Венери» — світовий бестселер, перекладений 30 мовами, продовження мегахіту «Чоловіки з Марса, жінки з Венери», що допоміг тисячам пар налагодити свої стосунки та перенести їх на інший, якісніший, щасливіший рівень. Чоловіки з Марса, а жінки — з Венери. Як часто доводиться чути таке твердження, чи не так? Але ж традиційні, усталені й нерідко стереотипні ролі в парах змінилися, еволюціонували, тому здатність пристосуватися до цих змін — це ключ до успішних стосунків. Джон Грей описує ситуацію з обох сторін і запевняє: призвичаївшись до нових ролей, ми всі зможемо бути коханими, поміченими й почутими в особистих стосунках. Ця книжка навчить вас розуміти свою половинку, досягати взаємного щастя, граничної відвертості та справжнього кохання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.