Кауфман Скотт «За межами піраміди потреб. Новий погляд на самореалізацію»

Комплектація книг Лабораторія 1 робочий день!

Опис
Трансценденція — одне з понять, до якого прийшов ще свого часу психолог Абрахам Маслоу. Він стверджував, що здорова самореалізація людини згідно з ієрархією потреб може привести до її виходу за рамки усвідомлення лише власного Я, а отже і до реалізації значно вищих, духовних потреб. Це, зокрема, почуття впевненості у тому, ким ти є в цьому світі та що можеш йому натомість принести. Ця ж книжка розкриває ті питання, які так і не зміг свого часу розкрити Маслоу, та робить деякий перегляд оригінальної піраміди потреб. Сам Маслоу, після інфаркту, переглядав уже власну систему: бо раптом опинившись на самому низу в низці потреб, відчув, що виходить взагалі за їх межі. Книжка вчить, як реалізуватися у такий спосіб, щоб ставити якісь значно важливіші цінності вище за потреби власного егоїстичного Я. І стати таким чином усвідомленішим, зреалізованим та значно щасливішим.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.