Рейден Аджа «Засліплені блиском»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Чи задумувались ви про те, чому на заручини традиційно дарують обручку з діамантом, а перлини асоціюються з багатством й аристократизмом? Чи чули колись про Іспанську Армаду й Ельдорадо? Чи знали, що наручний годинник спочатку був жіночим аксесуаром? Ні? То ця книжка для вас. Аджа Рейден у неймовірно іронічній манері відповідає на ці та інші питання, розказуючи, як формується ціна і цінність коштовностей і чи насправді вони такі дорогі. «Засліплені блиском» — це світова історія, де головна роль відведена не людям чи подіям, а дорогоцінностям. Тут переплелися політика, економіка, людська підступність і — найголовніше — бажання володіти, що не знає меж і перешкод.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.