Макрейвен Вільям «Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя, а можливо, і світ»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
У цьому невеличкому виданні адмірал Вільям Г. Макрейвен, командувач Військово-морських сил США у відставці, визначив десять правил, яких він особисто завжди намагався дотримуватися і які допомогли йому з честю подолати чимало життєвих негараздів. Оригінально сформульовані правила на кшталт "не боятися акул", "не вдаряти передчасно у дзвін", "щоранку застеляти ліжко" мають глибокий підтекст. Автор розкриває суть кожного правила, розповідає цікаві історії про людей, які свого часу надихали його власною дисципліною, наполегливістю, благородством і мужністю. Вільям Гаррі Макрейвен - американський воєначальник, адмірал Військово-морських США (2011), командувач Командування спеціальних операцій США (2011-2014), Об'єднаного Командування спеціальних операцій (2008-2011). Учасник війн в Перській затоці, Іраку та Афганістані.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.