Бхаргава Рохіт «Завжди їжте лівою рукою»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Більшість порад зазвичай очевидні, але в цій важливій книжці немає місця банальності. Ви дізнаєтеся, що іноді корисно переривати й доводити людей до сліз, а також про те, як зволікання допомагає досягати успіху. Ретельно дібрані поради та несподівані історії Рогіта Бгарґави спонукатимуть вас мислити прогресивно й допоможуть дійти висновку, що певні суперечливі моделі поведінки допомагають стати успішним у роботі й в особистому житті. Для всіх, хто будь-коли засмучувався, почувши очевидні чи загальні поради, і хоче чогось більшого й кориснішого, ця книжка стане в нагоді. Руйнуйте бар’єри, вирізняйтеся й вигідно позиціонуйте себе, адже тепер ви маєте безліч доступних ідей, якими можете скористатися негайно.
  • Як забудькуватість може зробити людину спокійнішою?
  • Чому варто завжди сідати біля вікна?
  • Як перестати соромитися своїх дивних звичок?
  • Чим читання книжок нагадує створення музичного плейлисту?
  • Як вам допоможуть некорисні, на перший погляд, навички?
  • Як в США з'явився напій лате?
  • Навіщо один психолог змусив чоловіків вдягти підбори?
Про автора: Рогіт Бгарґава — експерт з маркетингу і впровадження інновацій, підприємець. Рогіт 15 років пропрацював маркетинговим стратегом в компаніях Ogilvy та Leo Burnett. Він впевнений, що лише нестандартні іде можуть призвести до успіху, тож є автором книжок саме з цієї тематики.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.