Куберський Олександр «Жінка прагне бути коханою»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис
Ця книжка – про стосунки Двох. Автор книжки – психологі сім’янин, пропонує суто чоловічий погляд на розв’язання жіночих проблем. Він щиро надає добрі поради, ділиться власними думками та наводить приклади з життя. Ця книжка вказує шлях до щастя та гармонії між чоловіком і жінкою. Цікава, незвичайна, глибока, смішна, зухвала та дуже відверта книжка. Прочитавши її, ви нарешті… ...дізнаєтеся, що саме думають чоловіки про жінок; ...побачите себе та свої проблеми крізь призму чоловічого мислення; ...зрозумієте, як пробачити чоловікові завданий вам біль і відпустити колишні стосунки; ...дізнаєтесь, як легко й безпечно знайомитися з чоловіками; ...почнете розбиратися в чоловіках та розуміти їх; ...навчитеся справляти незабутнє враження; ...зрозумієте, у чому полягає жіноча гідність; ...навчитеся будувати гармонійні, серйозні та тривалі стосунки; ...відкриєте десятки секретів стосунків між чоловіками й жінками; ...зможете покохати та створити щасливу сім’ю; ...не будете самотніми ніколи.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.