Вуйчич Нік «Життя без обмежень»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

Про автора

Нік Вуйчич – дивовижна людина з величезною волею до життя і непереборним оптимізмом. Він із самого народження був вимушений жити у складніших умовах, ніж більшість людей через серйозні фізичні вади. Але Нік знайшов у собі силу та мужність досягти небачених висот.

На сьогоднішній день Нік веде насичене життя. Він здобув дві вищі освіти, займається роботою. У вільній час надає перевагу активному відпочинку – займається серфінгом, плаванням, навіть стрибає з трампліну у воду.

Про книгу

У цій книзі Ви не знайдете тривіальних висловлювань, таких як «Погляньте на мене і Ви зрозумієте, що у Вас не все так погано.»

Нік відверто ділиться з читачем історією свого життя. Він розповідає про ті труднощі, які йому довелося пережити, про відчай, який мало не поглинув його. Зараз Нік – люблячий батько та чоловік, успішний оратор, мільйонер. І це стало можливо лише завдяки титанічній щоденній праці в першу чергу над собою. У своїй книзі Нік розповідає про те, що пережив на власному прикладі. Саме тому його історія знайде відгук в серці кожного.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.