Спенст Домінік «Змініть життя за 6 хвилин. Щоденник»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Щастя — це не збіг обставин, а ставлення до життя й постійна робота над собою. Перевірені принципи позитивної психології, викладені Домініком Спенстом, дадуть змогу успішно реалізувати ваш особистий проект із благополуччя. Виділивши на роботу зі щоденником лише 3 хвилини вранці й 3 хвилини увечері, ви щодня поліпшуватимете своє життя й ставатимете щасливішим. Усе, що вам потрібно зробити, — повірити в себе. З усім іншим вам допоможе впоратися ця книга. Зокрема, вона навчить вас, як сформувати нові корисні звичи, котрі зроблять ваше життя більше усвідомленим, гармонійним, а відтак — щасливим. Ви зміните спосіб мислення та певні життєві установки. Ви зможете ефективніше досягати поставлених цілей, стійкіше переживати складні моменти життя, поліпшити стосунки з людьми й стати впевненішим у собі. Щоденник «Змініть життя за 6 хвилин» стане в пригоді тим, хто:
  • хоче стати щасливішим і вмотивованішим, не докладаючи до цього неймовірних зусиль;
  • досягти особистісного зростання завдяки щоденній роботі над собою;
  • глибше зрозуміти себе й усвідомити свої справжні бажання;
  • зменшити рівень стресу й збільшити рівень щастя.
Про автора Домінік Спенст — німецький підприємець, фахівець у сфері ділового адміністрування. Досвід роботи здобував у Франкфурті, Бангкоку, Барселоні та Падеборні. Після складної травми, котру отримав у результаті ДТП на мотоциклі, мусив майже півроку провести в лікарні й перенести кілька операції. Це змінило його сприйняття життя й розстановку пріоритетів. Намагаючись упорядкувати свої думки, емоції й життєві пріоритети, він розробив програму «6 хвилин», яку потім виклав у щоденнику «Змініть життя за 6 хвилин». Наразі Домінік Спенст зі своєю командою розбудовують німецький бренд UrBestSelf. Під ним планують видавати книги, які допоможуть читачам йти по життю, приділяючи йому якомога більше уваги.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.