Еспрі Дейв «Змінюючи правила гри. Як лідери, новатори та візіонери перемагають у житті»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Від «батька біохакінгу» 46 науково обґрунтованих та ефективних законів для тих, хто хоче стати щасливішим, здоровішим та успішнішим Як прожити довше й надерти більше дуп. Прагнучи щось змінити у власному житті, ви можете дотримуватися перевіреного шляху та наслідувати стандартні приклади. Натомість автор цієї книжки пропонує орієнтуватися на тих, хто змінює правила гри, іде всупереч звичним методам та сміливо ризикує. Він опитав понад 450 людей, які змінили світ завдяки своїм відкриттям: науковців, що здійснили проривні дослідження, психологів, митців, бізнес-лідерів. Ці новатори й вам допоможуть бути у виграші: вони порадять, як позбутися страхів, перестати зациклюватися на негативному досвіді, мати здоровіший сон, вийти за межі шаблонів мислення, і запропонують ще безліч перевірених способів щодо того, як поліпшити самопочуття та продуктивність.
Про автора: Дейв Еспрі — технологічний підприємець із Кремнієвої долини; професійний біохакер; генеральний директор та засновник Bulletproof 360, Inc., автор бестселерів за версією The New York Times «Сила в голові» (Head Strong) та «Куленепробивна дієта» (The Bulletproof Diet); творець куленепробивної кави та власник «Куленепробивного радіо»; ведучий подкасту, який отримав нагороду Webby.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.