Чепмен Гері «Зроби сам! Збудуй сім'ю, яка не розвалиться. Покрокова інструкція»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Ґері Чепмен — консультант із питань сімейних стосунків, доктор філософії, автор бестселерів "5 мов кохання", що вийшов загальним накладом близько 5 млн. примірників, "5 мов вдячності у професійних стосунках" та інших книг, які змінили життя багатьох людей. У новій книзі "Зроби сам!" Ґері Чепмен та професор Шеннон Ворен порівнюють розбудову стосунків зі спорудженням будинку та облаштуванням домівки. Якщо дім зруйновано, ви можете відбудувати й оновити його, знову зробивши затишним і теплим. Те саме можна вчинити і з сімейними стосунками. Кожен із 12 розділів містить просту ідею, пояснює її за допомогою метафори благоустрою будинку та показує, як ці знання застосовувати у сімейному житті. Це можливо: збудувати життя, до якого ви прагнете, з людьми, яких ви любите! Не чекайте, доки хтось відновить вашу родину! Зробіть це самі!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.