Дерех З.Д. «Медичне забезпечення у запитаннях і відповідях»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Посібник охоплює низку питань, передбачених навчальною програмою підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів (затвердженою постановою Кабінету Міністрів України № 229 від 02.03.2010 р. зі змінами відповідно до постанов № 1138 від 23.12.2015 та № 161 від 22.03.2017 р.) та які можуть бути винесені на теоретичний іспит для кандидатів у водії на право керування транспортними засобами. Зокрема розглядаються питання щодо різних видів травм потерпілих унаслідок дорожньо-транспортних пригод, їхнього транспортування і надаються коментарі до правильних відповідей на екзаменаційні питання та корисні поради лікарів з урахуванням сучасних методик надання домедичної допомоги. Призначений для водіїв та інших учасників дорожнього руху, слухачів автомобільних шкіл, а також усіх, хто готується складати іспит у сервісних центрах МВС на право керування транспортними засобами.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.