Беспалов Максим «Усе, що ви знаєте про Ірландію, — правда, але...»

Комплектація книг Віхола 1 робочий день!

Опис
Усе, що ви знаєте про Ірландію, — правда, але…. Але все трішечки не так. «Доля дала цьому острову божественну красу й пекельне горе. Його історія послідовно закручується за спіраллю, наче це безкінечний, розтягнутий на століття День байбака: міжчасся-трагедія, міжчасся-трагедія, міжчасся-трагедія. Вельми схоже на Україну» — описує Ірландію мандрівник і письменник Максим Беспалов. Зрештою, навіть сам Смарагдовий острів наче існує у двох іпостасях водночас. Справжні мури тут розділяють міста навпіл. Аби оберігати мову, якою в побуті майже ніхто не говорить, призначають спеціальну людину. Тут пам'ятають сутички на вулицях міст між католиками й протестантами, прихильниками незалежності та поціновувачами статусу-кво, а місцеві досі насторожено ставляться до всіх, хто вирішить залишитися в Ірландії надовго. З іншого боку, це місце, де в оперному театрі вам запропонують 9 різновидів пива, а на вулицях Белфасту вихвалятимуться тим, що «Титанік» (так, той самий) збудовано саме тут. У своїй книжці Максим познайомить вас з обома боками острова. Він розкаже про його трагічну історію й неймовірне повсякдення, познайомить з ірландцями та проведе маршрутами, яких не знайти в путівниках. Максим Беспалов — мандрівник і письменник. Понад 10 років займався журналістикою, однак покинув роботу, бо зрозумів, що вона більше не приносить задоволення. З 2015 р. працює з компанією Hakuna Matata Expeditions, організовуючи авторські тури в десятки країн на різних континентах. Побував у 70 країнах світу, частину з яких описав у власних книжках. Так, у книжці «Шлях на Край світу» він пише про паломницький маршрут Дорога Святого Якова, а в книжці «Український Шпіцберген» — про історію й сьогодення арктичного архіпелагу. Уперше Максим побував в Ірландії у 2013 році, після чого навідувався на острів ще з десяток разів. Навіть пандемія застала його в ірландському пабі. Повернувшись додому, Максим за кілька місяців локдауну в Україні написав книжку про мандри Ірландією — подорожі її пабами, скелями та музеями, книжку розмов із найрізноманітнішими людьми — від члена ІРА до хранителя ірландської мови, книжку-провідник до місць і подій, які не завжди знайти на карті чи в книжці з історії. Книжку, після якої неможливо не закохатися в Ірландію.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.