Розмальовки «Абетка»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Розмальовка з наліпками «Абетка» — це оригінальний, нестандартний підручник для малят від 2 до 4 років з вивчення алфавіту. Справді, цю книжку можна сміливо назвати навчальним посібником для раннього розвитку. У ній методично вивірено, у повному обсязі представлені всі літери абетки — як вони пишуться й вимовляються. Внизу кожної сторіночки є прописи для тренування зображення літер, про які йдеться. А «розповідають» про це добрі пухнасті друзі. Дитина, розмальовуючи великі контури тварин та птахів, легко запам’ятає літери, з яких починаються їхні назви. За великими розмальовками на весь розворот можна й самому вигадувати веселі історії. Наприклад, як Гусак із Єнотом біля свого Будинку передають гостинець для Бегемота — соковитий Ананас. Розмальовуючи контури цих персонажів і фантазуючи, як білочка на вертольоті відвезе в Африку смачний подарунок, дитина легко запам’ятає літери А, Б, В, Г і Д. Ігровий підхід у вивченні абетки доповнюють 192 барвисті наліпки-мозаїки. На задній обкладинці на малюка чекає ще одна оригінальна забавка — 3D модель одного з героїв розмальовок. Про яку літеру розповідає цей герой? Коли дитина склеїть собі цю іграшку, вона легко й сама відповість на це питання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.