Збірник «Activities 6-9»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Activities 6-9 + - книга з розвиваючими завданнями для дітей від 6 до 9 років. У основі - унікальна методика тестування і "підтягування" навичок рахунку, логічного, просторового, образного мислення дошкільнят і дітей молодших класів. Унікальність методики в тому, що вона : - складена за принципом від простого до складного. Це дозволяє займатися з книгою дітям різного віку. Для 5-6 літніх малюків в якості повчального посібника з елементами нового матеріалу. Для 8-9 літніх хлопців - оптимальний спосіб повторити і закріпити на практичних прикладах засвоєні навички математичного і логічного мислення; - підготовлена таким, що практикує багато років педагогом. Відповідно, випробувана на зайнятті в дошкільних групах і початкових класах середніх шкіл в Україні. Як результат - в одній книжці сполучені інтенсивність, об'єм і вивірені практикою максимально корисні розвиваючі завдання; - Користь завдань гармонійно сполучена із захоплюючою, ігровою формою.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.