Черненко Катерина «Christmas in 80 English words»

Комплектація книг Три мурахи 1 робочий день!

Опис
"80 English words" — це серія інтерактивних словників. Віконця на кожній сторінці допоможуть перетворити знайомство з новими словами на веселу гру. Шукайте слова на великому зображенні, грайте в Мемо, складайте речення за наданими схемами. Завдяки схемам простих речень та оптимальній кількості слів на кожній сторінці, ваша дитина зможе складати невеличкі розповіді та відповідати на ваші запитання. Завдяки цьому яскравому словнику з віконцями ви зможете підготуватися до будь-якої подорожі. Він містить лексику за темами: вперше у місті, на пляжі, зимовий відпочинок, похід, на ринку та професії у великому місті. На кожному розвороті ви знайдете 10-16 віконець, під якими заховані слова за темою. Також у книжці містяться дуже детальні і водночас кумедні ілюстрації. Вони зможуть розвеселити та захопити увагу вашої дитини. Головна родзинка словника – наявність схем простих речень на кожній сторінці. З їх допомогою дитина зможе не просто вчити слова, а висловлювати думки, відповідати на запитання або складати короткі розповіді.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.