Наклейки «Багаторазовi налiпки. Динозаври»

Комплектація книг Кристалл Бук 1 робочий день!

Опис
Діти обожнюють динозаврів. Особливо їм подобається дивитися фільми і мультики про цих гігантських ящерів. Для хлопчиків і дівчаток старше трьох років українське видавництво «Кристал Бук» розробило книгу «Динозаври», в комплекті з якою йдуть наклейки цих доісторичних тварин. Яскраві картинки книги не потьмяніють, а липка поверхню наклейки НЕ засохне. На шести сторінках намальовані пейзажі юрського періоду з джунглями і вулканами. У книжці дитина зможе клеїти наклейки симпатичних динозаврів, які легко знімаються і приклеюються на нове місце. За фактом він візьме на себе роль режисера власного мультфільму, де сторінка книги - декорація, наклейки - головні персонажі, а майбутній сюжет залежить від фантазії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.