Збірник «ДЖУНГЛІ»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Страшно в джунглях? З новою книгою для малюків з наклейками і розфарбовуваннями "Джунги" - ні крапельки! Ну, як може бути страшно, дивлячись на такі довірливі очі лінивця. Який до того ж рухається дуже повільно і спить велику частину дня - ось життя! Чи, скажімо, на броненосця. Та він сам від страху швиденько закопується в землю! А це ще хто? Абсолютно дивна істота, та ще з якимсь хоботом. Слон такий маленький, чи що? Та ні! Це ж мурахоїд. Діти його зовсім не цікавлять. Тільки мурашки. Тим більше, у нього є одна таємниця, яку він від усіх приховує. Але...тільки не від читачів книги наклейок Джунглі. Яка? Нехай дітвора сама відшукає її в цій книжці - в коротких описах характерних особливостей тропічних тварин. Діти дізнаються: чи уміє плавати ягуар; як звуть найбільшу папугу у світі; який птах живиться нектаром квіток - ну, майже, як бджілка; чи живуть в джунглях коти; якого кольору отруйні жаби; хто з мешканців джунглів реве голосніше за самих

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.