Збірник «Енциклопедія статевого життя. 7-9 років»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Про книгу Другу книгу енциклопедії створили лікарі-гінекологи, видатні фахівці й учені, які надзвичайно відповідально ставляться до збереження здоров’я молодого покоління. Ілюстрації та пояснення до них сприяють об’єктивному сприйняттю дітьми фізіологічних особливостей жінки й чоловіка та стосунків між статями.
Для кого книга? Для дівчаток і хлопчиків 7–9 років та їхніх батьків, які бажають познайомити дітей зі статевим життям у доступній формі, тактовно та неупереджено.
Чому ця книга? «Як хлопчики стають чоловіками, а дівчата — жінками?» «Як жінка може завагітніти?» Ці та багато інших запитань цікавлять дітей 7–9 років, які починають дорослішати та змінюватись. Ця книга допоможе у доступній для дітей формі познайомити з тим: як змінюється тіло, як зароджується життя у середині жінки, як розвивається дитина від зачаття до підліткового віку, що таке захищений секс і т. ін. Книга побудована як розповідь, де тато відповідає на запитання своїх дітей-близнюків. На всі запитання автори дають зрозумілі відповіді, що супроводжуються яскравими ілюстраціями.
Чим книга відрізняється від аналогічних видань?
  • Її написано лікарями та науковцями, експертами у своїй сфері.
  • Інформація повністю адаптована до вікової категорії 7-9 років.
  • Жодних «зайвих» відомостей. Вона розповідає не лише про фізіологію, але і про статеве життя, вагітність, розвиток дитини, захищений секс, безпечне спілкування з незнайомцями.
  • У ній дитина навчається толерантності. Адже на малюнках зустрічаються люди різної національності.
  • Містить словник термінів, які дітям важко запам’ятати з першого разу.
Книга допоможе батькам знайти відповідь на «незручні» запитання дітей та сформувати об’єктивне сприйняття дітьми фізіологічних особливостей жінки й чоловіка та стосунків між ними.
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.