Збірник «FASHION Fashion look»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Розвивальна книга для дівчаток "Fashion look" допоможе розібратися нашим юним читачкам, як повинна "виглядати" сучасна молодіжна мода. Не випадково ж вона так називається - "Fashion look", що в перекладі означає "Погляд моди". Ця красива дитяча книга буде завжди доречним і креативним подарунком для дівчинки. І що важливо, подарунком, зовсім не дорогим за ціною, — доступним навіть для найскромнішого сімейного бюджету. Правда, по-справжньому здорово і привабливо вона виглядатиме в комплекті з іншими п'ятьма виданнями книжкової серії "Fashion". Це буде, дійсно, класний подарунок для дівчинки — адже, все-таки, йдеться про подарунок нашим обожнюваним, дивовижним і неповторним дівчаткам! Неважко переконатися, ціна книг серії "Fashion" для цього приводу — ну, це просто "не ціна"! Тим більше, комплект подарункових книг не лише ефектно виглядає зовні, головне, він дуже корисний для дитячого усебічного розвитку за змістом. 66 великих наліпок і образи моделей на кожній сторінці книги надають нашим маленьким стилістам моди безкрайній простір для творчості. Вони будуть: наклеювати аксесуари та елементи одягу; розфарбовувати їх в найнесподіваніші кольори; домальовувати дизайн макіяжу, керуючись своїм особистим "модним поглядом". Не вистачить наклейок для втілення якихось особливих оригінальних намірів? Для моделей з цієї книги є відмінне рішення, що сприяє навичкам творчого пошуку. Можна скільки завгодно користуватися різними журналами моди — вирізувати з них, експериментуючи та приміряючи на ляльках-моделях, всілякі елементи гардеробу, прикрас і навіть макіяжу. А, за бажання, поекспериментувати з кольоровим папером або картоном.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.