Збірник «FASHION Hair & Nails»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Ця яскрава, подарункова книга для дівчаток великого формату в нашому інтернет-магазині покликана допомогти практичними, конкретними порадами — як знайти кожній з них свою стежину до цих так звабливих й таких потаємних секретів дівочої краси? Книга серії "Fashion" "Зачіска та манікюр" відкриває таємниці методик по догляду за волоссям і нігтями. Тобто, саме те, що складає невід'ємну частину привабливого іміджу, підкресленого стильною зачіскою і модним манікюром. 150 наліпок з атрибутами по догляду за волоссям і нігтями допоможуть практично освоїти ряд спеціальних прийомів — як правильно готувати нігті до процедури манікюру і накладати його, якими користуватися матеріалами, як підбирати оптимальні колірні рішення. Особливістю цього видання для дівчаток є можливість необмеженої творчості при створенні моделей зачісок і стильових рішень манікюру. Це чудово допомагає у вихованні художнього смаку, в розумінні істинної краси, грунтованої на обліку індивідуального внутрішнього світу, — того, що являється складовій глибокій, багатій особі, а, означає, по-справжньому красивої людини.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.