Збірник «Fashion Shopping day. Створи образи»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Українська мова 127 наліпок

Книга для дівчаток «Shopping day» розкриває яскраві сторони стилю і способу життя сучасних дівчат.

Англійське слово «Fashion» напевно знайоме багатьом нашим читачкам. Однак, треба зазначити, що його переклад означає щось більше, ніж просто «Мода».

Ця подарункова дитяча книга великого формату з яскравою, ефектною обкладинкою якраз і розкриває сенс того, що стоїть за цим самим «щось». Це те, що неможливо помацати руками і зовсім непросто описати словами - за цим «щось більше, ніж просто мода» ховається особлива атмосфера почуттів і емоцій, в якій народжується святкова аура великого шопінгу.

Аура - це енергія. Вона пофарбована в різні кольори. Ця яскрава книжка розповідає про кольори емоцій, в які розфарбований справжній красивий шопінг.

Щоб побачити ці кольори, відчути їх, потрібно пережити емоції шопінгу разом з незмінними героїнями книжок серії «Fashion» - чарівними моделями Джулією, Софією, Марі і Кейт.

Книга про шопінг для дівчат, де чекають своєї години 127 наклейок з модними «штучками», надасть можливість відчути цей стан в повній мірі. Тут будуть не тільки покупки, але і примірки, сміливі експерименти з поєднанням стилів, їх обговорення за чашкою кави. Ця книга дарує дівчаткам емоції справжнього шопінгу. Який ще подарунок може бути краще?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.