Магрин Федерика «Грайся і вивчай. Вікінги»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Як розважитись з дітьми і навіть помандрувати у світ вікінгів? І як привернути їх увагу до книжки? Взяти до рук інтерактивне видання «Грайся і вивчай. Вікінги» від видавництва #книголав. Це не лише цікава розповідь про сильних, хоробрих та кмітливий вікінгів від імені дракона Дракара. Це не тільки надзвичайно цікаві факти про те, як жили і чим займались вікінги, які міфи у них існували, кого найчастіше зображали на своїх кораблях, чи хто вкрав молот Тора, ким була Брунгільда. Це ще й набір іграшок. У цій книжці ілюстрації є детальками, з яких, після прочитання, можна разом з малюком скласти фігури вікінгів, гратися і весело провести разом час. «Щоб книжка могла позмагатись за увагу дитини з грою чи гаджетами – такий підхід у #книголава до вибору книжок для дітей. А ще ми мріємо, щоб книжка у дитини асоціювалась з приємними моментами, проведеними з батьками чи друзями, а процес навчання був захоплюючим відкриттям, а не примусовим обов’язком. Ми видали багато таких інтерактивних книжок, які зацікавлюють щораз більше дітей. І вихід кожної ще цікавішої книжки – це відчуття маленької перемоги, яка матиме великі результати. Бо це ще більше щасливіших дітей і батьків». – Світлана Павелецька, співзасновниця.
Що ще купити
Свинка Пеппа. Моя улюблена книжка

Сборник

Свинка Пеппа. Моя улюблена ...
315 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.