Збірник «Казки малюкам»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Як ви гадаєте, якою має бути по-справжньому класна дитяча книжка з казками? Незвичайною! Напевно, казковою і... якоюсь чарівною. Точнісінько такою, як оця новинка в серії «Книжка-пазл» — «Казки малюкам». Ця книга чарівна, бо казки в ній оживають: Колобок; Ріпка; Теремок; Троє поросят; Зайчикова хатка; Курочка Ряба сходять з великих яскравих малюнків книжкових сторінок і разом з маленькими читачами самі стають учасниками захопливих ігор. У що? Ну, звичайно ж, у казки! Колобок гратиме, як він тікає від вовка, ведмедя, лисиці, наспівуючи при цьому свою веселу пісеньку; Дід, баба, онучка, Жучка чекають мишку, щоб дружно витягнути ріпку; А Теремок наповниться галасливими гостями. А ще Ніф-Ніф, Нуф-Нуф і Наф-Наф, зайчикові друзі та загадкова курочка, що несе золоті яйця, — усі вони разом з малюком створять — кожен свою — казку у вигляді великого, на всю сторінку, малюнка. Точніше, допоможуть скласти з розрізнених шматочків закінчений казковий малюнок — складуть казки! Хіба це не чари? Адже у складених дитячими руками пазлах немов починають лунати голоси казкових героїв. Ніби оживають, написані великим шрифтом на цупких картонних сторінках, самі літери в текстах казок. Складання пазлів переносить уяву дитини безпосередньо в казку. Це активно розвиває творче мислення. А крім того, уважність, дрібну моторику, навички зосередженої діяльності, бажання й надалі дружити з дитячою книжкою.
Що ще купити
Букварик (блакитний)

Букварь

Букварик (блакитний)
153 грн.
Купити
Свинка Пеппа. Велика книга ігор

Сборник

Свинка Пеппа. Велика книга ...
107 грн.
Купити
Альбом з розвитку мовлення для малят

Батяева Светлана

Альбом з розвитку мовлення ...
139 грн.
Купити
Легка англійська (українською та англійською мовами)

Федиенко Василий

Легка англійська ...
102 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.