Збірник «Книжка для розумак. 21 логічна хованка у запитаннях»

Комплектація книг АРТ 1 робочий день!

Опис
21 логічна хованка - це веселий, цікавий та захопливий тренажер логіки, уваги та кмітливості. Все просто, як ніколи: розгортаєте книжку → роздивляєтеся картинку → даєте відповідь на запитання → перевіряєте її. Як? Зчитавши QR у куточку сторінки, за яким ви знайдете анімовані відповіді. А яскраві картинки подарують неймовірну кількість позитивних емоцій. За допомогою таких логічних вправ та креативного підходу, дитина не лише перевірить свої логічні здібності та потренує їх, але й засвоїть знання про форми, кольори та збагатить свій словниковий запас. Прямі запитання та логічний принцип - нічого зайвого. А процес та результат вас приємно здивує. Спробуйте! Ви будете в захваті!
Що ще купити
Легка англійська (українською та англійською мовами)

Федиенко Василий

Легка англійська ...
90 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.