Марти Маричель «Кольори: синій»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
«Кольори. Синій» – унікальна книжкка-картонка для малюків з розвиненою уявою. На її сторінках найуважніші читачі «прочитають» неймовірні «сині» історії від авторки Мерічель Марті та ілюстратора Ксав’є Саломо. За допомогою цієї яскравої книжки діти та їхні батьки отримають неймовірну можливість пуститися у вигадливі мандрівки у світ, де панують лише сині відтінки. Разом з цим, батьки зможуть скористатися нагодою не лише розвинути словниковий запас дитини, але й відкрити для неї захопливий світ всіх відтінків синього. «На сторінках ми зустрічаємо звичайних персонажів у дуже незвичайних умовах та місцях. І ви точно захочете дізнатися, чим закінчилася історія про велетня Синю Бороду, який надихнув маленьку пташку перелетіти океан», – розповіла співзасновниця видавництва Світлана Павелецька. «Кольори. Синій» особливо сподобається дітям від 3-х років, допоможе розвинути уяву та зв’язне мовлення. Авторські яскраві ілюстрації допоможуть дитині вигадати власну історію з сюжетом, який вона ніколи не побачить по телевізору.
Що ще купити
Свинка Пеппа. Велика книга ігор

Сборник

Свинка Пеппа. Велика книга ...
107 грн.
Купити
Легка англійська (українською та англійською мовами)

Федиенко Василий

Легка англійська ...
102 грн.
Купити
Дракони

Энциклопедия

Дракони
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.