Атлас «Лицарі Ілюстрований атлас»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Понад тисячу років тому в Європі з’явилися воїни, які за боєздатністю не мали собі рівних. Це були одягнені в обладунки вершники, які бралися до зброї, захищаючи короля і рідний край, християнський світ і свого сеньйора, власний замок або просто високі ідеали. Золоте століття лицарів охоплює близько п’ятисот років — з 1000 по 1500 рік, коли ці шляхетні солдати були елітою військових з’єднань під час битв і найвпливовішою частиною феодального суспільства. Ви зможете здійснити захопливу подорож у Середньовіччя, дізнатися безліч невідомих фактів щодо життя та побуту воїнів того часу, кодексу та озброєння лицарів, конструкцій та облог замків. Але найголовніше — ви все це зможете роздивлятися знов і знов завдяки напрочуд реалістичним і майстерним ілюстраціям. Видання зацікавить і тих, хто захоплюється історією Середньовіччя, і просто допитливих читачів.
Що ще купити
Букварик (блакитний)

Букварь

Букварик (блакитний)
153 грн.
Купити
Велика книга розмальовок для малят

Раскраски

Велика книга розмальовок ...
157 грн.
Купити
Альбом з розвитку мовлення для малят

Батяева Светлана

Альбом з розвитку мовлення ...
139 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.